Mahallesindeki hizmetleri gece gündüz takip eden, vatandaşların istekleri doğrultusunda gerekli kurumlarla diyaloğa geçerek çözüme kavuşturan Muhtar Osman Köse’den Toygar halkı memnun.

Vatandaşlardan gelen talep üzerine belediyeler ve ilgili kurumlar ile iyi niyet ilişkileri sonuç verdiğini ifade eden Toygar Mahalle Muhtarı Osman Köse, mahallesinde internet alt yapısının güçlendirilmesi ve sonrasında bozulan yolların asfaltlanması işleri bitmek üzere.

ÇÖZÜM NOKTASINDA  ÇALIŞMALAR YAPIYOR

Göreve geldiği 2019 yılından bu yana özellikle sosyal projelere imza atan, mahallenin her sorununu kendi sorunu olarak kabul ederek gönüllere giren Muhtar Osman Köse’nin çalışkanlığı mahalleliyi sevindiriyor. Mahalleliler; dertlerinin çözüm noktasında çalışmalar yaptığını ve kısa sürede çözüme kavuşturduğu için Muhtar Köse’ye teşekkür ettiler.

KÖSE, “TOYGAR HALKI  EN İYİSİNE LAYIKTIR”

Toygar Mahalle Muhtarı Osman Köse “Bizim tüm gayret ve cabamız yaşanılır bir Toygar içindir. Halkımız mutlu olmadan bizim mutlu olmamız mümkün değildir. Biz muhtarlık olarak halkımızın önceliklerini göz önünde tutarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Balıkesir’in en büyük ilçesi olduğumuz için belediyemizim birden çok ihtiyacı aynı anda karşılamakta sorun yaşanıyordu. Biz de muhtarlık olarak bu soruna köklü bir çözüm getirdik. Çok mutluyuz vatandaşımızın müracaat etmesi halinde gerekli ihtiyacı karşılamaya hazırız” dedi. 

Haber: Ebru Kantarlıoğlu