Balıkesir Ticaret Odası, Balıkesir Sanayi Odası ve Balıkesir Ticaret Borsası iş birliğinde düzenlenen Balıkesir Ekonomi Ödülleri töreninde Tellioğlu, “Türkiye’nin ikinci 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan firma” ve “Bandırma Ticaret Borsası en çok tescil alanında üstün başarı ödülü” kategorilerinde iki ayrı ödüle layık görüldü. Tellioğlu şirketi adına ödülleri Başkan Vekili Buse Tellioğlu Altındiş aldı.

Balıkesir’in ekonomik gelişimine katkı sağlayan öncü firmalar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve eski Adalet Bakanı Cemil Çiçek’in de katıldığı bir törenle ödüllendirildi.

Avlu Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlen törende Tellioğlu Yem Gıda A.Ş iki ayrı kategoride ödül alarak başarısını perçinledi.

İlk ödül Türkiye’nin ikinci 500 büyük şirketi arasında yer aldığı için Tellioğlu şirketi adına Başkan Vekili Buse Tellioğlu Altındiş’e AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey tarafından takdim edildi.

Tellioğlu Şirketi ikinci ödülünü ise Bandırma Ticaret Borsa’sından aldı. “Borsa Tescili Üstün Başarı” ödülüne layık görülen Tellioğlu şirketi adına ödülü yine Şirketin Başkan Vekili Buse Tellioğlu Altındiş bu kez Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan’ın elinden aldı.

İki ödüle birden layık görülen Tellioğlu Şirketi adına tören sonrası konuşan Buse Tellioğlu Altındiş, “Yaptığımız üretim ve sağladığımız katma değerle Balıkesir ekonomisine katkıda bulunduğumuz için son derece mutluyuz. Bugün aldığımız ödüller de doğru yolda olduğumuzun bir göstergesi” dedi.

HABER: HABER MERKEZİ