SMA Tip 1 ölümcül kas hastası olan Balıkesirli Aysima Temel’e destek olmak ve SMA Hastalığına dikkat çekmek için “Bağış Konvoyu” düzenlendi.

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı başta olmak üzere Balıkesir Off Road, 10Riders Motosiklet Derneği ve GoldWing Grubu, SMA hastası Aysima Temel ve tüm hastalara dikkat çekmek amacıyla önceki gün bir destek konvoyu düzenledi.

Balıkesir’in değerli iş insanlarının da katılarak destek verdiği ve Yay/ada AVM’nin arkasındaki açık otoparktan başlayan destek konvoyu OSB’de son buldu.

Tüm gruplar ve katılımcılar adına konuşan İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, hastalığın pençesinde olan tüm bebekler için destek istedi. Başkan Ural; “Aysima bebeğimizin tedavi masrafları için devam eden Valilik Onaylı Bağış Kampanyasına dikkat çekmek için gerçekleştirdiğimiz “Bağış Konvoyu” etkinliğine gerekli izinleri sağlayan başta Valimiz Hasan Şıldak olmak üzere, konvoyun güvenliği için yanımızda olan kıymetli emniyet ve jandarma mensuplarımıza,  bizlere katılım sağlayan 10OFF ROAD, Goldwing, Balıkesir Motor Tutkunları (BALMOT), 10Riders Motosiklet kulüplerimize ve yanımızda yer alan iyi kalpli insanlara çok teşekkür ediyoruz.

Sadece Aysima bebeğimiz adına değil tüm SMA’lı bebeklerimiz adına, bu konuya dikkatleri çekmek istiyoruz. SMA TİP1 tanısı konmuş bebeklerimizin aileleri tek başına maddi ve manevi altından kalkması çok zor bir sürece giriyorlar. Ailelerin çocuklarını yaşatmak için çaba ve özverileri gerçekten inanılmaz. Bu zorlu süreçte bir de altından kalkmak zorunda oldukları tedavi masraflarının toplanması süreci var.”

 

BU BAYRAM,

BAYRAM HARÇLIKLARI

AYSİMA BEBEĞE

Bu zorlu süreçte herkesi Aysima bebeğe destek olmaya çağıran İl Başkanı Ural, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi bayram harçlıklarını Aysima bebeğe ulaştırılmasını istedi. Ural, sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Biz birlik ve beraberliği güçlü olan bir milletiz, inanıyoruz ki bu zorlu süreci hep beraber Aysima bebeğimiz için seferberlik ilan ederek, iyi insanların dayanışmasıyla atlatacağız. Lütfen mutlaka birileri yardım eder diye düşünmeyin çünkü o birisi sizsiniz. Bir not daha az kişiden çok para değil, çok kişiden az para ile bu işin altından kalkmamız gerekiyor.

Balıkesir’i Aysima’ya nefes olmaya çağrılıyorsunuz, çünkü bu bebekler zamanla yarışıyor, lütfen geç kalmayın. Bu çocuklarımız için canla başla emek veren herkesten Allah razı olsun. Bu bayram harçlıkları Aysima bebeğimize de ulaştırmayı da unutmayalım” dedi.




KAYNAK: İHA