1. Haberler
  2. Manşetler
  3. "Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a vaatlerini hatırlattı: “Bu işler cila ve algıyla olmaz”

"Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a vaatlerini hatırlattı: “Bu işler cila ve algıyla olmaz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altıeylül ilçesinin geleceğini şekillendirecek yönetimin belirlendiği kongrede konuşan AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, gündeme ve yerel yönetimlere dair önemli mesajlar verdi.

Canbey, konuşmasında CHP’li Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin uygulamalarını sert bir şekilde eleştirdi. Verilen sözlerin tutulmadığını ifade eden Canbey, “Yerel seçimlerden önce Kepsut Çayı için çalışmalara hemen başlanacağını vaat ettiler. Bugün orada herhangi bir çalışma görüyor musunuz? Hayır! Milletin cebine göz diktiler, suya yüzde 120 zam yaptılar ve Balıkesir halkına Türkiye’nin en pahalı suyunu kullandırıyorlar,” dedi.

 

“BALIKESİR’İ TANIMAYAN İTHAL BÜROKRATLARLA BU İŞLER OLMAZ”

Ahmet Akın’ın yönetim anlayışını da eleştiren Canbey, “Balıkesir’in çocuklarıyla çalışacaklarını söylediler ama belediyeyi ithal bürokratlarla doldurdular. Balıkesir’in çocuklarını işten çıkarıyorlar, hemşehrilerimizi mağdur ediyorlar. Yeni iş imkanları oluşturacaklarına ekmekle oynuyorlar. Algı ve ciladan ibaret bu yönetim anlayışıyla Balıkesir halkının hakkını savunamazsınız. Hele hele Balıkesir’i tanımayan ithal bürokratlarla bu işler olmaz!” ifadelerini kullandı.

“BİR BAŞKA BAHAR İÇİN SADECE YAPRAK DÖKTÜK”

31 Mart Yerel seçimlerine de değinen Milletvekili Canbey, “Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük; bir başka bahar için sadece yaprak döktük. İnşallah bir sonraki seçimlerde daha gür, daha güçlü bir şekilde tüm belediyelerimizi geri alacağız,” diyerek teşkilata moral verdi.

“UMUDUN, İCRAATIN VE GELECEĞİN ADI AK PARTİ”

Canbey, konuşmasının devamında AK Parti’nin hizmet siyasetinin altını çizerek, “Umudun, icraatın ve geleceğin adı AK Parti’dir. Biz sadece konuşmayız, eserlerimizle konuşuruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Balıkesir’de ve Altıeylül’de büyük projelere imza attık. Bugün burada yeni bir heyecanla, karıncalar gibi çalışarak yola devam ediyoruz,” dedi.

Kongrede güven tazeleyen Erdinç Alcan ve yönetimini tebrik eden Canbey, “Altıeylül teşkilatımızın birlik ve beraberlik ruhuyla Balıkesir’in ve Türkiye’nin geleceğine katkı sunmaya devam edeceğine inanıyorum. Kongremiz hayırlara vesile olsun,” diyerek sözlerini tamamladı.

AK Parti’nin birlik ve dayanışma mesajlarıyla sona eren kongre, Altıeylül teşkilatına yeni bir enerji ve motivasyon kattı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
"Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a vaatlerini hatırlattı: “Bu işler cila ve algıyla olmaz”
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!