MHP Karesi İlçe Başkanlığı tarafından Alaca Mescit Camisi önünde aşure hayrı gerçekleştirildi. MHP Karesi İlçe Başkanı Burak Boduroğlu ve beraberindekiler kazanın başına geçip vatandaşa aşure ikram etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karesi İlçe Başkanlığı, muharrem ayı dolayısıyla 600 kişilik aşure hayrı gerçekleştirdi.

Tarihi Alaca Mescit Camii önünde gerçekleşen aşure hayrına MHP Karesi İlçe Başkanı Burak Boduroğlu, yönetim kurulu üyeleri, MHP meclis üyeleri, Türkiye Kamu-Sen Balıkesir İl Temsilcisi Ahmet Baki, TÜRKAV Balıkesir Şube Başkanı Tuğrul Boztekin yanı sıra çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı.

İlçe BaşkanıBoduroğlu ve beraberindekiler kazanın başına geçip aşure dağıttıhayıra vatandaşlar yoğun ilgi gösterince aşureler kısa sürede tükendi.

Başkan Boduroğlu burada  yaptığı konuşmada; “Bugünkü aşure gününde, Muharrem Ayının manevi yas ikliminde yaptığımız hayrımızın ve dualarımızın kabul olmasını niyaz ediyorum. Bu ayda pişirilen aşureler, paylaşılıyor. Aşureye konular malzemeler hep bir arada farklı bir tat oluşuyor. Bizde ayrım yapmadan paylaşıyoruz. Allah kabul etsin.” dedi.




KAYNAK: İHA