İlçe ziyaretleri ile teşkilatlarla kucaklaşan, esnaflarla bir araya gelen AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, Erdek ilçesinde Kapıdağ Yarımadası'nda üretilen, balığın yanında tüketilmesi dolayısıyla "balık soğanı" olarak bilinen mor soğan ören, üreticilerin derdini dinlerken diz çöktü. O anları sosyal medyasından paylaşan Milletvekilinin fotoğraflarını görenler “Milletvekili diz çökmüş üreticinin derdini dinliyor bize böyle vekiller lazım” dediler.

TBMM’de verilen arayı fırsat bilen AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, Balıkesir’de yoğun bir çalışma programına girdi.

İlçeleri ziyaret eden Milletvekili Çelik, bir yandan teşkilatlarla kucaklaşırken diğer yandan esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor.

 

TÜM İLÇELERİ KARIŞ KARIŞ GEZDİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili Av.Adil Çelik, kendisi gibi diğer vekil arkadaşlarının da ilçe ziyaretleri yaptığını söyledi. Milletvekili Çelik, yoğun programı kapsamında

Sındırgı, Erdek, İvrindi, Bandırma, Savaştepe,Altıeylül, Dursunbey ve Susurlukilçelerini ve bu ilçelerin kırsal mahallerine ziyaretler gerçekleştirdi.Milletvekili Çelik, hafta başı itibariyle Balya ve merkez Karesi ilçelerinde ziyaretlerine devam edecek.

 

“HER DAİM HALKIMIZLA İÇ İÇEYİZ”

Milletvekili Çelik ziyaretleri ve yaptığı çalışmalarla ilgili şunları söyledi: “Her zaman olduğu gibi, Gazi Meclisimizin çalışmalarına ara verdiği yaz döneminde tüm AK Parti Milletvekilleri ve İl Teşkilatımızla birlikte sahadayız, her daim halkımızla iç içeyiz.

Bu kapsamda ilçe başkanlarımız, belediye başkanlarımız ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle birlikte; esnaflarımızı, STK’larımızı, oda başkanlarımızı, kahvehanelerimizi, sanayi sitelerimizi, fabrikaları ziyaret ettik, mahalle başkanlarımızla toplantılar düzenledik, geçmiş dönem partimizde görev almış dava ve yol arkadaşlarımızla, hemşehrilerimizle bir araya geldik” dedi.

 

İÇERİSİNDEN GEÇTİĞİMİZ ZORLU SÜRECİN

FARKINDAYIZ, GEREKENİ YAPACAĞIZ

Çelik: “İçerisinden geçtiğimiz zorlu sürecin farkındayız. Ziyaretlerimizde ve toplantılarda bizlere iletilen tüm talepleri notlarımıza aldık, iletilen sorunların çözümü konusunda da gerekli çalışmaları yapıyoruz.

Hanelerine, işyerlerine, düğünlerine, davetlerine, sofralarına konuk olduğumuz, gönül sohbetlerinde bizlere yer veren hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. AK Kadrolar olarak bu teveccühü asla boşa çıkarmayacağız, milletimizden aldığımız güçle Balıkesir’imizi ve ülkemizi, yeni hizmet ve eserlerimizle ihya etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

DİZ ÇÖKÜP ÜRETİCİYİ DİNLEDİ

Milletvekili Adil Çelik, ilçe programları sırasında Sındırgı ilçesinde esnafın yaptığı aşure hayrına katılarak vatandaşa elleriyle aşure ikram etti.

Milletvekili Çelik, ayrıca Erdek ilçesi ziyaretinde Kapıdağ Yarımadasında topladıkları mor soğanları ören kadın üreticilerin yanına gitti. Burada diz çöküp üreticilerle bir süre sohbet eden ve üreticinin derdini dinleyen Milletvekili Çelik, partisinin üretim noktasında yaptığı çalışmaları anlattı. Üretici kadınlarla sohbet eden Çelik, daha sonra kolaylıklar dileyerek oradan ayrıldı.

 




KAYNAK: İHA