Balıkesir’in en büyük yerel market zincirlerinden birisi olan‘6N Market’25’nci şubesini Avlu Balıkesir ikinci etapta açtı. Hizmete açılan marketin ilk gününe Balıkesirliler yoğun ilgi gösterdi.

Balıkesir’de dört ortağın bir araya gelerek açtığı 6N Market’in 25’nci şubesi hafta sonu yapılan görkemli bir törenle Avlu Balıkesir ikinci etapta hizmete açıldı. 

Balıkesirli iş insanları Yusuf Kahraman, Hakan Yalgın, Fahrettin Yıldız ve Halil Kahraman ortaklığındaki 6N Market’in açılış törenine Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Feyyaz Çiftçi, Yalgın, Yıldız, Kahraman aileleri yanı sıra davetliler ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
Balıkesir’in en büyük yerel market zincirlerinden biri olan 6N Marketler Zinciri Şube sayısını arttırarak istihdam alanını da genişletti.
Yeni açılan şube ile ilgili bilgiler veren 6N Marketler Zinciri ortaklarından Fahrettin Yıldız; “Bir yandan Balıkesir halkına hizmet verirken diğer yandan alışveriş sektöründe şube sayımızı arttırarak istihdam alanında genişliyoruz. Ayrıca hedeflerimiz doğrultusunda belirlediğimiz bölgelerde yeni şubeler açıyoruz. 
Halkımızın alım gücüne katkı sağlamak adına zaman zaman çeşitli indirim kampanyaları düzenlemekteyiz. Yine bugün açılışa özel indirimlerimiz var. Avlu Balıkesir 2. etaptaki bu şubemiz yeni bürolarımızla birlikte toplam 3 bin 500 metre kare kapalı alana sahip. Bu mağazamızın diğerlerinden ayıran farkı ise Gerikoğlu Şarküteri ile Taptaze Pastane ürünleri burada yer almakta. Tüm Balıkesirlileri yeni şubemize bekliyoruz” dedi. 
Okunan dualar sonrası açılış kurdelesi kesilen 6N Market’in 25’nci şubesinde ayrıca açılışa katılan misafirlere pilav, ayran, aşure, Osmanlı şerbeti ve benzeri birçok ürün ikramı yapıldı.
 




KAYNAK: İHA