MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel dün beraberinde Medya Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Mete Ezginer ile birlikte Demokrat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hilmi Aykut Konya’yı ziyaret etti. Ziyarette yaklaşan genel seçimler konuşuldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel dün beraberinde Medya Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Mete Ezginer ile birlikte Birlik Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hilmi Aykut Konya’yı ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette yaklaşan genel seçimler konuşuldu. MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, yapıkları parti çalışmalarını anlatarak MHP’deki artan üye kayıtlarına dikkat çekti. MHP’nin sahada çalışan bir parti olduğunu sokaklarda ve vatandaşın yanında olduklarını ifade den Yüksel; özetle şunları dile getirdi: 

“Yaklaşık 3,5 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi yöneticiliğini yapıyoruz. Göreve ilk geldiğimizde kurumsal olarak eksikliklerini gördüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi’ne bir yapı kazandırdık. Bizden sonra görev yapacaklarında kiradan kurtulması için 53 yıllık bir siyasi partinin Balıkesir’de kendine ait bir mülkü bizim dönemimizde oldu. Bu mülkün en önemli durumu donanımlı bir bina olması. Seçim Koordinasyon Merkezi olarak kullanabileceğimiz bir yapı inşa ettik. Hayalini kurduğumuz kurumsal yapının birinci ayağını tamamladık.

Balıkesir’de 3,5 yıldan beri en fazla sahada olan parti MHP’dir. Saha çalışmalarımızda iyi gidiyor. En son 500 yeni üye katılı ile yeni üyelerimize rozet taktık bu üçüncü törenimizdi.

Ayrıca bir algı var. Balıkesir’de MHP yok sayılmaya çalışılıyor. Özellikle sosyal medyada Türkiye genelinde algı ile MHP yok sayılıyor ama biz sahada en fazla olan siyasi parti olarak şunu net olarak görüyoruz. Sahada en fazla reaksiyon alan ve en fazla ilgi ile karşılanan parti biziz” dedi.

 

ÜYE SAYIMIZ YÜZDE 100 ARTTI

Göreve geldikleri 3,5 yılda partiye kayıtlı üye sayısını yüzde 100 arttırdıklarını söyleyen İl Başkanı Yüksel; sözlerini şu şekilde tamamladı: “Sosyal medyada bizi hiçe sayanların sokakta, pazarda, camide karşılığının olmadığını görüyoruz ama MHP var. Balıkesir’de üye sayımızı yüzde 100 arttırdık. 2018’de İYİ Parti kuruldu ve o dönemde ciddi bir üye kaybımız olmuştu. Onu telafi ederek eski gücümüze kavuştuk. Partimize katılanların en sevindirici kısmı ilk kez bir siyasi partiye üye olmaları” dedi.

 

MHP’NİN BARAJ SORUNU YOK

İl Başkanı Yüksel, son olarak “MHP’yi yok sayan insanlar MHP’nin baraj sorunu olduğunu söylüyorlar Milliyetçi Hareket Partisi’nin girdiği hiçbir seçimde baraj sorunu olmaz.  Ciddi söylüyorum baraj sorunu olan bazı siyasi partilerin MHP’nin baraj sorunu olduğu konusundaki yalanı ve iftirasıdır. Biz Türk milletinin MHP’yi öksüz ve yetim bırakacağını hiçbir dönem inanmadık bu dönemde inanmıyoruz. MHP’nin baraj sorunu yoktur. Sizde göreceksiniz Balıkesir ve Türkiye’de de çok iyi bir oy alacağız” dedi.

 

Konuşmanın ardından Birlik Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hilmi Aykut Konya ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İl Başkanı Yüksel ve ekibine seçim sürecinde başarılar diledi. Konya, MHP’nin milletin gönlünde ayrı bir yeri olduğunu belirterek gerçek ülkücülerin adresinin de MHP olduğunu ifade etti.




KAYNAK: İHA