1. Haberler
  2. Manşetler
  3. KENAN YAVUZ ETNOGRAFYA MÜZESİ’NE ‘BİG SEE’ ÖDÜLÜ

KENAN YAVUZ ETNOGRAFYA MÜZESİ’NE ‘BİG SEE’ ÖDÜLÜ

UNESCO ve Slovenya Kültür Bakanlığı iş birliğinde 22 Avrupa ülkesinin oluşturduğu Big See Platformu’nun ödülünün sahibi, 'Kenan Yavuz Etnografya Müzesi' oldu.

featured
0
Paylaş

UNESCO ve Slovenya Kültür Bakanlığı iş birliğinde 22 Avrupa ülkesinin oluşturduğu Big See Platformu’nun ödülünün sahibi, ‘Kenan Yavuz Etnografya Müzesi’ oldu.
Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Big See ödülünü sahibi olan Kenan Yavuz Etnografya Müzesi’ni kutladı. Paylaşımda, ‘UNESCO ve Slovenya Kültür Bakanlığı iş birliğinde 22 Avrupa ülkesinin oluşturduğu Big See Platformu’nun, özgün tasarımları ve kimlik deneyimini hayata geçiren projelere verdiği ödülün 2023 yılındaki sahibi olan Kenan Yavuz Etnografya Müzemizi yürekten kutluyoruz’ ifadelerine yer verildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!