1. Haberler
  2. Manşetler
  3. KARAR YÜRÜRLÜĞE GİRDİ BERBER VE KUAFÖRLER PAZAR GÜNÜ KAPALI

KARAR YÜRÜRLÜĞE GİRDİ BERBER VE KUAFÖRLER PAZAR GÜNÜ KAPALI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ticaret Bakanlığı’nın berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftada 1 gün kapalı olmasına yönelik aldığı kararlar 1 Temmuz 2024 tarihi itibariyle yürürlüğe girdi. Ticaret Bakanlığı’nın açıklamalarının ardından Balıkesir Valiliği; ilimizde berber, kuaför ve güzellik salonlarının Pazar günleri kapalı kalmasına karar verdi.

Konu ile ilgili gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulunan Balıkesir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı İbrahim Demirer: “1 Temmuz itibariyle berber, kuaför ve güzellik salonlarının kapalı kalması ile ilgili yazı odamıza ulaştı. Bu bizim yıllardır beklediğimiz bir karardı. Çünkü insanların haftada 1 gün dinlenmeye ihtiyacı var. Balıkesir’de bu kararın Pazar günü uygulanması da esnaflarımızın aileleriyle daha fazla vakit geçirebilmesi için. Çünkü esnaflarımızın çalışan eşleri de genel olarak Pazar günü izinli. O sebeple Balıkesir’de Pazar günü kapalı kalınmasına karar verildi” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
KARAR YÜRÜRLÜĞE GİRDİ BERBER VE KUAFÖRLER PAZAR GÜNÜ KAPALI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!