Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı personelleri, İvrindi Hayvan Barınağı’nda çocukları hayvanlarla buluşturdu. Ekipler, çocuklara ve vatandaşlara hayvan hakları ile HAYDİ uygulaması konusunda bilgilendirme yaptı.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından hayvanların korunması, hayvan sevgisi ve hayvan hakları bilincinin geliştirimesi ile toplumsal farkındalığın arttırılması maksadıyla etkinlikler düzenlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü, Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığı ile köpek unsuru koordinesinde yapılan etkinlikle geçtiğimiz gün İvrindi Hayvan Barınağı’nda çocuklar hayvanlarla buluşturuldu. İvrindi Hayvan Barınağı’nda çocuklara ve vatandaşlara hayvan hakları ile HAYDİ uygulaması konusunda bilgiler yapan ekipler ayrıca çocukları barınaktaki hayvanlarla tanıştırarak hayvan sevgisini aşılamak maksadıyla köpek unsurlarıyla vakit geçirmelerini sağladı. Ekipler, yaptıkları etkinlikte son olarak çocuklara Jandarma dergisi hediye etti.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamalarda çevre, doğa ve hayvanların korunması, hayvan hakları bilincinin geliştirilmesi ile toplumsal farkındalığın arttırılmasına yönelik yapılan çalışmaların aralıksız devam edeceği duyuruldu.

 




KAYNAK: İHA