Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yaşayan 62 yaşındaki fanatik Fenerbahçe taraftarı İsmail Özhan, Fenerbahçe’ye olan sevgisini, tutkusunu, hayallerini ve sarı-lacivert renklerin yaşamındaki yerini anlattı.

ÖZEL HABER: BUSE ASLAN

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde yaşayan 62 yaşındaki fanatik Fenerbahçe taraftarı İsmail Özhan, gönlünü verdiği takımının renklerini hayatının her yerine taşıdı. Özhan, sarı-lacivertli renklere olan sevdasını ve hayatına yansıttığı bu tutkuyu www.balikesirlikgazetesi.com’a anlattı.

Ömrünün 30 yılını Almanya’da geçiren ve memleketine döndükten sonra hayali olan Fenerbahçe formalı evi hakkında konuşan İsmail Özhan, evinin dışında arabasını da Fenerbahçe forması giydirdi. İsmail Özhan; kıyafetleri, evindeki mobilyaları bile sarı-lacivert renklerde olduğunu sözlerine ekledi. Fenerbahçe’nin en büyük fanatik taraftarlarından olan Özhan’ın ayrıca arabasının plakası ve ailesinin kullandığı telefon numaralarında Fenerbahçe’nin kuruluş tarihi olan 1907 rakamlarından oluşuyor.

Fenerbahçe’nin renklerini hayatının her alanında taşıyan Özhan; “Fenerbahçe bize babadan kalma, elimizden geldiği kadar bu geleneği devam ettirmeye çalışıyoruz. Fenerbahçe ne kadar iyiyse biz de o kadar iyi oluyoruz” dedi.

“FENERBAHÇELİ OLMAK, BİZİM İÇİN AYRICALIK”

Fenerbahçe’ye olan tutkusunun babadan gelme olduğunu ve kendisinin de yıllar önce futbol uğraştığı için sarı-lacivertli takıma gönül verdiğini sözlerine ekleyen Fenervilla Sahibi İsmail Özhan, Fenerbahçe’yle yatıp Fenerbahçe’yle kalktığını ifade etti.

“BİZİ MUTLU EDEN RENKLERİMİZ”

Özhan, etraftan Fenerbahçe’ye olan tutkusuna dair zaman zaman iyi zaman zaman ise kötü tepkiler aldığını söyledi. Şehir dışı yolculuklarında arabasını durdurup insanların fotoğraf çekinip, araçlarının kornalarına basmalarının kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen İsmail Özhan; “Bu benim en mutlu anım, bizi mutlu eden renklerimiz. Fenerbahçe sevilmeyecek gibi değil baksana şu renklere; sarının yanına lacivert koydu mu dünyalar bizim” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe’nin büyük fanatiği olan İsmail Özhan, Fenerbahçe’nin hayatının en büyük etkenlerinden birisi olduğunu bununla beraber tuttuğu takım maçı kazanınca mutluluktan uçtuğunu söyledi.

“ŞAMPİYONLUĞA HASRET KALDIK”

Açıklamalarının devamında şampiyonluğa hasret kaldığını, gönül verdiği takımın ligde istediği sonuçları alamamasından duyduğu üzüntüyü dile getiren Fenervilla sahibi Özhan; “Şampiyonluğa hasret kaldık, tek beklentimiz o. İnşallah o sene bu senedir ve biz şampiyon oluruz, biz inanıyoruz ve güveniyoruz. Fenerbahçe gönüllerin şampiyonu. Ailecek kan grubumuz FB R+” dedi.

Fenerbahçe’nin aldığı sonuçlar ne kadar kötü olursa olsun, gönül verdiği takımı desteklemekten asla vazgeçmeyeceğini vurgulayan İsmail Özhan, Fenerbahçe’den asla vazgeçmeyeceğini söyleyerek sözlerini noktaladı.

HABER: BUSE ASLAN