Balıkesir BİRLİK Gazetesi güvenilir, dürüst ve ahlaklı yayıncılık anlayışı ile bir yandan gazete okurlarına şehrin sosyal, kültürel etkinlikleri yanı sıra güncel politika haberlerini ulaştırırken, diğer yandan www.balikesirbirlikgazetesi.com dijital platformu ile hızlı, etkili ve geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor.

Balıkesir’in köklü ve saygın basın organlarından biri olan Balıkesir BİRLİK Gazetesi, yayın hayatına başladığı günden bu yana tarafsız, güvenilir, dürüst ve ahlaklı yayıncılık anlayışını sürdürmeye devam ediyor.

Şehirdeki haber ihtiyacını karşılamakla kalmayıp, aynı zamanda objektif bir bakış açısıyla güncel bilgileri okuyucularına sunan BİRLİK Gazetesi, güçlü yazar kadrosuyla da gündeme yön vermeye devam ediyor.

Balıkesir Birlik Gazetesi, güncel haberleri zamanında ve doğru bir şekilde paylaşarak, okuyucularına şehirlerindeki ve ülke genelindeki önemli gelişmeleri takip etme imkanı sunuyor. Ekonomik veriler, sosyal etkinlikler, kültürel etkinlikler ve güncel politika haberleri, gazetenin düzenli olarak sunduğu içerikler arasında yer alıyor.

Yazı işlerinde İlkan Toprak’ın komutasında sayfa editörlüğünde modern tasarımlarıyla Abdullah Kantarlıoğlu, muhabir kadrosunda Umut Sayan, İbrahim Şimşek gibi isimlerle sahada ve Zikri Evner gibi tecrübeli bir isimle güçlü bir kadroya sahip BİRLİK Gazetesi, dijital platformunda ise Yazı işlerinde Buse Aslan öncülüğünde Sermin Aslan, Ebru Kantarlıoğlu, Serpil Yıldız, Gül Çetinbağ Kanber, Senem İmren Karaca, Tijen Evner ve Uğur Yazıcı isimleriyle  en doğru haberi Balıkesirlilerle buluşturmaya devam ediyor.

Dürüst ve ahlaklı yayıncılık anlayışını benimseyen gazetemiz, aynı zamanda gazetecilik etiğine de büyük önem veriyor. Haberlerin doğruluğunu ve objektifliğini sağlamak amacıyla detaylı araştırmalar yaparak, bilgi kirliliğini önlemeye çalışıyor. Ayrıca, herhangi bir haberin etkilerini ve olası sonuçlarını değerlendirerek, toplumun bilinçli ve bilgi sahibi olmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

 

DİJİTAL DÖNÜŞÜMÜN ÖNCÜSÜ

Öte yandan Balıkesir Birlik Gazetesi dijital platformu www.balikesirbirlikgazetesi.com ile daha aktif ve geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmakta. Gazete çağın gereksinimlerine uyum sağlamak adına internet üzerinden güncel haberleri okuyucularına ulaştırmayı sürdürüyor. Bu şekilde, şehirdeki gelişmeleri anında öğrenmek isteyen okuyuculara hızlı ve etkili bir haber akışı sunuluyor.

 

HABER: BUSE ASLAN