Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in gerçekleştireceği ziyaretler için vatandaşları ve partilileri birlik olmaya çağırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gömeç İlçe Başkanı Özkan Güven, yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, Gömeç İlçe Başkanlığımızı 28 Ağustos Çarşamba günü Saat 17:00'da ziyaret edecektir. Bu tarih ve saat, partimiz ve ilçemiz için büyük bir öneme sahiptir. Tüm hemşehrilerimizin ve partililerimizin bu önemli günde bizimle olmasını diliyorum” dedi.

Ayrıca Güven, Özgür Özel’in programının durakları hakkında da bilgi vererek, “Genel Başkanımız, ziyaretlerine 27 Ağustos'ta salı günü Edremit ilçesinden başlayacak. Edremit’in ardından Ayvalık’ta konaklayacak ve çarşamba günü Ayvalık’tan başlayarak, Saat 17:00’de Gömeç ilçemizi ziyaret edecek. Ardından Saat 19:00’da Burhaniye’yi ziyaret edecek. Halkımızı tüm bu ziyaretlere katılmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Özkan Güven açıklamasının sonunda: “Bu ziyaretler, CHP’nin gücünü pekiştirmek ve halkımızla olan bağlarımızı kuvvetlendirmek adına önemli bir fırsattır. Birlikte hareket ederek, sorunlarımızı paylaşacak, dayanışma ruhumuzu güçlendireceğiz. Genel Başkanımızla birlikte daha güçlü bir CHP için hep birlikte el ele verelim” ifadelerini kullanarak davetini yeniledi.

HABER: SERMİN ASLAN