KOBİ’lere büyük değer yaratan “İşimi Yönetebiliyorum” Projesi kapsamında Çanakkale’de bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası federasyonu “İşimi Yönetebiliyorum” Projesi kapsamında; Başkan Yardımcısı ve ÇASİAD Başkanı Semih Başaran,  Genel Sekreter Erdoğan Dur, Türkonfed Proje Direktörü Seval Kalkan ve Proje personelinden oluşan ekip ile birlikte Çanakkale İş Dünyasına Yönelik bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk ziyarette Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek ve Genel Sekreter Sema Sandal ile bir araya gelerek; ziyarette proje kapsamında KOBİ’lerin yararlanmasına yönelik iş birliği yapılması konusunda mutabakat yapıldı.

Çanakkale Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Ersoy ve Organize Sanayi Bölge Müdürü İlçin Ayan ziyaret edildi. Ziyarette bölge hakkında bilgi alınırken; proje kapsamında bölge girişimcileri ile işbirliği yapma konusunda mutabık kalındı.

Ziyaretlerin son bölümü Çanakkale Ticaret Borsasına gerçekleştirildi. Borsa Başkanı Kaya Üzen, Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Sevcan Elver’den oluşan Borsa ekibi ile çeşitli konular ele alındı. Proje kapsamında işbirliği yapılması konusunda mutabakat sağlandı.

Öte yandan 12 Mayıs 2022 tarihinde Çanakkale’de gerçekleştirilecek olan ve Çanakkale KOBİ’lerine büyük değer sağlayacak olan “İşimi Yönetebiliyorum” projesi kapsamında ÇASİAD Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Yönetiminin yönlendirmeleri ve desteleri doğrultusunda organizasyon ile ilgili çeşitli çalışma ve faaliyet mekan ziyaretleri gerçekleştirildi.

HABER: ABDULLAH KANTARLIOĞLU




KAYNAK: İHA