Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı logo değişikliğinin ardından Altıeylül Belediyesi’nin sosyal medya paylaşımları ve billboardlarında kullandığı kalp şeklindeki figür Altıeylül’ün de logosunun değiştiği söylentilerini beraberinde getirdi.

Altıeylül Belediyesi’nin yeni dönem mottosu belli oldu. Hakan Şehirli yönetimindeki Altıeylül Belediyesi, yeni dönemde “Balıkesir’in kalbi Altıeylül” mottosunu kullanacak.

önceki dönem Belediye Başkanı Hasan Avcı yönetiminde kullanılan “Mutlu İnsanlar Şehri Altıeylül” yerine “Balıkesir’in kalbi Altıeylül” mottosu aldı.

31 Mart 2024 seçimlerini kazanan CHP’li Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, yeni dönemde belediye etkinliklerinde kullanılması amacıyla yeni bir motto belirledi. Ayrıca mottoyu tamamlayan belediyenin logo deseninden kullanılan parça ile kalp bütünlüğünde bir görsel hazırlandı.

 

ŞEHİRLİ: “LOGOYU DEĞİŞTİRMEDİK

YENİ DÖNEM İÇİN MOTTO BELİRLEDİK”

Belediyenin logosunu değiştirmediklerini söyleyen Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli: “Yeni dönem için kendimize bir çalışma mottosu belirledik. Türkiye’de bunun örnekleri var. Yeni mottomuz ‘Balıkesir’in kalbi Altıeylül.’

Bu mottoyu tamamlayıcı, bütünleştirici olması amacıyla yanına kalpli bir görsel tasarlandı. Bunu sadece etkinliklerimizin duyurusunda kullanacağız. Bunun dışında belediyenin logosunu değiştirmiş değiliz.

Ayrıca Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’ne özel burada yapacağımız etkinlikler içinde bir tasarım belirledik. Bu merkezi özel kılmak amacıyla burada yapacağımız etkinliklerin duyurusunda kullanmak üzere ayrıca bir tasarım hazırlamayı uygun gördük ve etkinliklerde bunu kullanacağız.

Yaptığımız hizmetleri duyurmada yapacağımız paylaşımlarda mekanlara bir kimlik kazandırma adına bunu yaptık. Yeni dönem mottomuz “Balıkesir’in kalbi Altıeylül” hayırlı olsun” dedi.

Öte yandan Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi için hazırlanan görselde Gazi Paşa’nın kalpaklı bir resmi kullanıldı.

 

HABER: İLKAN TOPRAK