Gökköy İlkokulunda temel hedefi teori ve pratiği bir araya getirmek, çocukların duygu, düşünce ve eylem olarak bütünsel gelişmesine hizmet etmek olan tasarım ve beceri atölyesi açıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyon Belgesi hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Gökköy İlkokulu’nda kurulan tasarım ve beceri atölyesi önceki gün hizmete açıldı.

Okul Müdürü Muhammed Ali Ünver, tasarım ve beceri atölyesi içerisinde müzik ve görsel sanatlar çalışmaları yanı sıra çok sayıda kitaptan oluşan bir de kütüphane olduğunu söyledi. Atölyenin açılışında büyük emekleri olan ve atölye içerisindeki tefrişata katkı sunan Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı ve desteğini okuldan hiçbir zaman esirgeyen Gökköy sakinlerine ayrıca teşekkür etti.

Müdür Ünver; “Bu atölyelerin okullardaki önemi çok büyük. Çocukların her birinin kendi becerilerini görmesi, diğer arkadaşlarının neler yapabildiğini onları izleyerek değerlendirmesi gibi çok sayıda imkâna sahip olabildikleri bu atölyeler müzikten sanata, spordan dramaya kadar bir çok imkan sunmakta.

Tasarım beceri atölyeleri bir okulun sıradan bir sınıfını bir hayat sahnesine dönüştürüyor. Öğrencilerimiz bundan sonraki süreçte bu atölye ile kendi becerilerini arttıracaktır.

Tüm bu süreç içerisinde atölye fikrini ortaya atan ve kurulum aşamasında adım adım çalışan okulumuz BİGEP sorumlusu ve atölyeden sorumlu öğretmen Ceyda Toprak hocama teşekkür etmek isterim” dedi.HABER: ADEM KARANFİL




KAYNAK: İHA