Gönen Belediyesi ilçede güvenli ve konforlu ulaşım sağlamak için çalışıyor. Fen İşleri ekipleri yol, asfalt ve yama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Gönen Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfaltlama çalışmalarına ilçenin dört bir yanında aralıksız devam ediyor.

Ekipler Kurtuluş, Rüstem, Gündoğdu Mahallesi, Aqua Termal Mevkisinde ve Çevre yolu güzergahında eş zamanlı olarak çalışıyor.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada; “Ekiplerimizle birlikte planlamasını ve ön hazırlıklarını tamamladığımız mahallelerimizde asfalt yol yapım ve tamirat çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda ihalesine çıktığımız şehir merkezimiz ve Kırsal Mahallelerimizi kapsayan parke taş ihalesini alan firma maalesef mücbir sebeplerden dolayı ihaleden çekildi ve belirli bölgelerimizde parke taş çalışmalarımız henüz başlayamadı.

Ancak bu durumda hiçbir vatandaşımızın mağduriyet yaşamaması için hemen yeni ihale hazırlıklarına başladık ve en kısa sürede ihtiyaçlarını belirlediğimiz her mahallemizde asfalt yol yapım, tamirat ve parke taş yol çalışmalarımıza ivedilikle devam edeceğiz.

Bizler şartlar ne olursa olsun 101 Mahallemizin her karış alanına aynı değerde hizmet götürmeye devam edeceğiz” dedi.




KAYNAK: İHA