Denizbank ve Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği müşterilerine özel avantajlı faiz oranıyla ticari kredi imkanı sunmak için iş birliği protokolü imzaladı.

DenizBank, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği üyesi müşterilerine yüzde 3,99’dan başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vade ile ticari kredi imkanını sunan protokol imzalandı.

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Erdem “Esnafımızın işlerini kolaylıkla sürdürebilmesi ve finansman sıkıntısı yaşamaması için bu kredi bir can suyu olacaktır” dedi.

 

DenizBank Balıkesir Şube Müdürü avantajlı kredi hakkında şunları ifade etti:“DenizBank olarak ekonomimizi ayakta tutan, istihdamın, üretimin, ihracatın yükünü sırtlayan KOBİ’lerimizin daha güçlü hale gelmesini desteklemeyi ülkemize karşı sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği üyesi müşterilerimizin uygun koşullarda krediye erişimini kolaylaştırarak ticari faaliyetlerinin sürdürülebilirliği ve işletmelerini büyütmelerinin yanı sıra, yerel ekonominin canlandırılmasına katkı sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Diğer yandan, ülkemize yıllarca hizmet eden emeklilerimizi de düşünüyor, onlara özel olarak da ayrıcalıklı fırsatlar sunuyoruz. Geleceğimiz için önemli her alanda elimizi taşın altına koyarak, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Erdem ile Denizbank Balıkesir Şube Müdürü Mehmet Konak arasında imzalanan protokole Kobi Portföy Yöneticisi Gökhan Turan ve Bireysel Satış Yöneticisi Hatice Yakan katıldı.

 

HABER: HABER BÜLTEN