Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Burhaniye Taylıeli’nde esnaf teşkilatına yeni bir tesis kazandırdı. BESOB Başkanı Fehmi Erdem, Burhaniye Belediye Başkanımız Ali Kemal Deveciler’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek “Esnaf teşkilatımıza Burhaniye Taylıeli’nde et restoran ve dinlenme tesisi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Balıkesir esnaf teşkilatları adına Burhaniye Taylıeli’nde et restoran ve dinlenme tesisleri protokolü geçtiğimiz cuma günü Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve BESOB Başkanı Fehmi Erdem arasında imzalandı.

ESNAF TEŞKİLATIMIZA HAYIRLI OLSUN

Burhaniye Belediyesi’nde yapılan protokolde konuşan Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Esnaf teşkilatımız Türkiye’ye örnek çalışmalar yapmaktadır. Taylıeli Mahallemizde bulanan taşınmazımızı Belediye Meclisi kararıyla esnaf teşkilatımızın yapacağı emekler ile Balıkesirlilerin hizmetine sunacağız. Şimdiden esnaf teşkilatımıza hayırlı olsun” dedi.

 

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Burhaniye Taylıeli Mahallesi’nde Burhaniye Belediyesi’nden tahsis edilen taşınmazı esnaf teşkilatına kazandırmanın mutluluğunu yaşayan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem “Burhaniye Belediye Başkanımız Ali Kemal Deveciler teşkilatımıza yaptıkları destekleri için teşekkür ediyoruz. Ali Kemal Başkanımız esnafımız adına çok güzel bir esere imza attı. Burhaniye ve Balıkesir’imize yakışacak, esnaf teşkilatımızın Ahilik gelenekleri ile hizmete sunacağımız et restoran ve dinlenme tesisimizi önümüzdeki yaz sezonuna faaliyete geçireceğiz. Bilindiği üzere teşkilatımızın Erdek’te esnafımızın yaz aylarında ailesi ile birlikte gidip tatilini geçirdiği Otelin yanında Balıkesir’de bulanan hizmet binalarımız da var. Bunların yanına artık Burhaniye’mizde Edremit körfezine nazır yeni tesisimiz esnafımızın hizmetinde olacak. Makamlar gelip geçici, önemli olan gönüllerde kalabilmek, insanlığa faydalı olabilmektir. Şimdiden esnafımıza ve teşkilatımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

İmzalanan protokolde Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve BESOB Başkanı Fehmi Erdem’in yanı sıra BESOB Başkan vekili ve Balıkesir Şoförler Odası Başkanı Rıza Tekin, BESOB Yönetim Kurulu Üyesi Burhaniye Esnaf Odası Başkanı Hasan Bayram, BESOB Yönetim Kurulu Üyesi Edremit Madeni Sanatkârlar Elektrikçiler Odası Başkanı Hayati Seçen, BESOB Genel Sekreteri Hüseyin Saran’da katıldı.

HABER: SERMİN ASLAN