Erdek'te işten çıkarılarak yerine alınacaklarının iddia edilen "içten çıkarma listesi" hakkında Büyükşehir'den yalanlama geldi.

Böyle bir listenin Büyükşehir Belediyesi ile alakası olmadığını söyleyen Büyükşehir yetkilileri Başkan Akın'ın seçim öncesi işçilere dönük verdiği sözün arkasında olduğu bir kez daha hatırlatıldı.

AKIN'I "YIPRATMA" ÇALIŞMASI

Balıkesir'in Erdek ilçesinde basına ve sosyal medya düşen belediye çalışanlarının işten çıkarılacakları ve işe yerine işe alınacaklarının listesi gündeme oturdu. Yayınlanan liste sonrası sözler Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ve Belediye Başkanı Ahmet Akın'a çevrildi.

Büyükşehir'e yakın kaynaklar listeyi yalanlarken, belediye personelini işten çıkarma gibi bir durumun söz konusu olmadığı açıkça dile getirildi. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ayrıca iddia edilen listenin kimin hazırladığı yada böyle bir liste olup olmadığı hakkında bir çalışma başlatıldığını duyurdu.

Erdek'te işten çıkarma krizi söylemleri sonrası yaşananlarının daha çok göreve gelen CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'ı yıpratmak üzerine olduğu düşüncesi var.

 

HABER: HABER MERKEZİ