Balıkesir Üniversitesi akademisyenlerinden olan Prof. Dr. Şükrü Hakan Atalgın ve Veteriner Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Can'ın da içerisinde yer aldığı akademik çalışma, uluslararası bir dergide yayınlandı.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Kepsut Myo Müdürü ve Veteriner Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Akademisyenlerinden Prof. Dr. Şükrü Hakan Atalgın ve Veteriner Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Can'ın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğindeki “Microscopy Research and Technique” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Prof. Dr. Şükrü Hakan Atalgın ve Prof. Dr. Mehmet Can, Bursa Uludağ Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Cansel Güzin Özgüden Akkoç ile Doç. Dr. İlker Arıcan, Siirt Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Fatma İşbilir, Dr. Öğr. Üyesi Özgür Özöner, Dr. Öğr. Üyesi Barış Can Güzel, Arş. Gör. İhsan İşbilir ve Soner Bekmezci tarafından ortaya koyulan “Morphometric, macroscopic and microscopic investigation of glandulae uropygiale in turkeys (Meleagris gallopavo)” başlıklı çalışma, “Microscopy Research and Technique” dergisinin Haziran 2024 sayısında yayınlandı.

 

HABER: HABER MERKEZİ