Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz liderliğindeki Balıkesir Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ), Havran’ın su ve kanalizasyon altyapısını modernleştirmek için dev bir yatırım gerçekleştirdi. BASKİ'nin çevre dostu yaklaşımı ve kaliteli hizmet anlayışıyla yaptığı bu büyük yatırım, Havran’ın geleceğini güçlendiriyor.

"Suyun Geleceğine Bugünden Yatırım Yapıyoruz’’
BASKİ, Havran’da içme suyu, kanalizasyon, tarımsal sulama ve çevre koruma alanlarında sürdürülebilir projeler hayata geçirildi.
63 kilometre 120 metre uzunluğundaki yeni içme suyu hattı, 20 kilometre 200 metre yeni kanalizasyon hattı, Havran su baskınlarına karşı koruma altına alındı. 1 içme suyu terfi merkezi ve 63 adet içme suyu deposu, 2 atık su arıtma tesisi 2 atık su terfi merkezi ile kanalizasyon hattının bakım, onarım ve temizliği ile de ilçenin çevresel sürdürülebilirliği ve altyapı güvenliğini sağlıyor.

"Havran İçin Gece Gündüz, Kesintisiz Hizmet"
Havran’a 55 personel ve 33 araçla hizmet veren BASKİ, 26 kırsal mahalle ve 8 merkez mahalleye ulaşarak, 15 bin 598 abonesine kesintisiz hizmet sunmak için gece gündüz çalışıyor. İlçenin su ve kanalizasyon ihtiyaçlarını karşılamak adına 7 gün 24 saat sahada olan BASKİ, vatandaşlara güvenilir ve kesintisiz bir hizmet sunuyor.

"Çiftçilere Verimli Sulama: Havran Tarımı Yeniden Şekilleniyor!"
BASKİ'nin gerçekleştirdiği tarımsal sulama projeleri, 90 bin 221 metre sulama hattıyla 5 bin hektarlık geniş sulama alanına kesintisiz su sağlayarak Havran tarımını güçlendiriyor.
 

HABER: HABER İLAN