Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçelerdeki atıl durumda bulunan otogarları modern ve ihtiyaçlara uygun bir şekilde yeniden inşa ediyor. Otogarı olmayan ilçelerde yaşayan vatandaşların ulaşım sorunlarına Büyükşehir tarafından çözüm getiriliyor.

"Başkan Yücel Yılmaz'ın Gelecek Vizyonuyla: Havran’a Yepyeni Bir Terminal!"

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ilçelerdeki ulaşım sorunlarına çözüm getirmek adına önemli bir adım daha attı. Havran’a verdiği sözü tutan Başkan Yücel Yılmaz, ilçeye modern bir terminal kazandırmak üzere harekete geçti.Yapımına başlanan terminal projesi, Havran'ın ulaşım altyapısına önemli bir katkı sağlayacak.
Yeni terminal tamamlandığında, Havran sakinleri güvenli ve konforlu bir ulaşım hizmetinin yanısıra projenin bir parçası olarak geliştirilen yeni bağlantı yolları ve ulaşım kolaylıkları, ilçenin ulaşım ağına önemli bir ivme kazandıracak.

KONFORLU VE MODERN OTOGAR
Havran’da yeni terminal yapımı için vatandaşların ulaşım sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalara devam ettiklerini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz,  ilçelerdeki otogar projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "İlçelerimizdeki ulaşım altyapısını güçlendirmek için çalışıyoruz. Atıl durumda bulunan otogarları modern ve ihtiyaçlara uygun bir şekilde yeniden inşa ediyoruz. Otogarı olmayan ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın ulaşım sorunlarına çözüm getiriyoruz. Son olarak Havran’ımıza modern bir terminal kazandırmak için harekete geçtik. Yapımına başlanan terminal, ilçemizin ulaşım altyapısına önemli bir katkı sağlayacak. Tamamlandığında Havranlı vatandaşlarımız, daha konforlu ve modern bir ulaşım hizmetinden faydalanacaklar. Vatandaşlarımızın ulaşım konusundaki çilesini hafifletmeye ve ilçelerimizin altyapısını güçlendirmeye devam edeceğiz" dedi.

Havran Terminali'nde Neler Olacak?

3 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Havran Terminali’nde yolcu bekleme salonları, otobüs peronları, kafeterya, market, mescit, taksi durağı ve otopark yer alacak. Modern ve kullanışlı bir şekilde tasarlanan terminal Havranlı vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek. Terminalin önümüzdeki aylarda tamamlanması planlanıyor.

HABER: HABER İLAN