1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Burhaniye’deki huzurevi ve yaşlı bakım merkezlerini ziyaret eden Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, yaşlı vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmetlerin süreceğini ifade etti.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, Burhaniye Belediye Meclis Üyesi Esra Ersoy ve Burhaniye Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Rukiye Güven Köken, ilçedeki huzurevi ve yaşlı bakım merkezlerine ziyarette bulundu.

Burhaniye Belediyesi tarafından halk oyunları ve müzik dinletilerinin düzenlendiği etkinliklerde, yaşlı vatandaşlara keyifli anlar yaşatıldı. Ziyaret sırasında yaşlı vatandaşlarla yakından ilgilenen Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, "Yaşlılarımız, toplumumuzun temel yapı taşlarıdır. Onların hayat tecrübeleri, bizler için birer kılavuz niteliğindedir. Bugün onları yalnız bırakmamak ve mutluluklarına ortak olabilmek bizim için büyük bir onur." dedi.

Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, yaşlıların taleplerini dinleyerek Burhaniye Belediyesi olarak yaşlı vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmetlerin süreceğini ifade etti.

 

 

HABER: BUSE ASLAN