İşletmesini Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız’ın kızı İrem Darı’nın yaptığı Yıldız KöftEvi Keçeciler Sokakta dualarla açıldı. Açılış Balıkesirliler tarafından yoğun ilgi gördü.

Eski Kuyumcular Mahallesi, Keçeciler Sokakta vatandaşların hizmetine açılan Yıldız Köftevi’nin açılışına İrem Darı’nın babası ve aynı zamanda Balıkesir Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, BESOB Başkanı Fehmi Erdem, Balıkesir Ticaret Borsa Başkanı Mehmet Çetin, Balıkesir Bakkallar Odası Hasan Yançıl, Balıkesir Kahveciler Odası Bülent Bilir, Balıkesir Celepler Odası İsmail Balaban, Balıkesir Marangozlar Odası Başkanı Ersin Sözdemir, Siyasi parti ve STK temsilcileri başta olmak üzere, birçok Balıkesirli vatandaş katıldı. 

 

Açılıştı konuşan Balıkesir Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız; “Bizler Yıldız ailesi olarak yıllardır bu kentte yaşayan ve bu kente gelen misafirlere elimizden gelen en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bize verdiğiniz desteklere, bize verdiğimiz değere çok teşekkür ediyoruz. Bugün açılışını yaptığımız işletmenin sorumlusu kızım İrem Hanım. Onu da hem esnaf olarak kazandık, hem de odamıza yeni bir üye kazandırdık. Sektörde hizmet eden tüm çalışanlara işlerinde kolaylıklar bol kazançlar diliyorum. Bu açılışın 6 Eylül’de yapılaması da çok güzel bir denk geliş oldu.”

 

HABER: SERMİN ASLAN