1. Haberler
  2. Magazin
  3. MUSTAFA SANDAL’DAN MERZİFON’DA 100. YIL CUMHURİYET KONSERİ

MUSTAFA SANDAL’DAN MERZİFON’DA 100. YIL CUMHURİYET KONSERİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Cumhuriyet’in 100. yılında Amasya’nın Merzifon ilçesinde konser verdi.
Üstüne giydiği ay-yıldızlı tişörtle çıktığı sahnede sevilen şarkılarını seslendiren Mustafa Sandal, binlerce izleyiciye coşku dolu bir gece yaşattı.

‘Emanet 100 yıl değil, mezara kadar bizimle’
Cumhuriyet’in 100. yılının coşkusunu ve gururunu yaşadığını belirten Sandal, ‘Mustafa Kemal Atatürk tam 100 yıl önce bizlere bu emaneti bıraktı. Biz 100 boyunca emaneti buraya kadar getirdik. Ama o emanet sadece 100 yıl değil, pazara kadar değil mezara kadar bizimle olacak’ diye konuştu.

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, hediyeler verdiği ünlü şarkıcıya teşekkür ederek Türk halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
MUSTAFA SANDAL’DAN MERZİFON’DA 100. YIL CUMHURİYET KONSERİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!