1. Haberler
  2. Magazin
  3. Gözde ve Mustafa Dünyaevine Girdi

Gözde ve Mustafa Dünyaevine Girdi

featured
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir basın camiasının tanınan isimlerinden, Gazetemizin Spor Müdürü Cengiz Güneş’in kızı Gözde Güneş, görkemli bir nikah töreniyle Mustafa Sandıkçı ile hayatını birleştirdi.

Balıkesir basın camiasının tanınan isimlerinden ve Gazetemizin Spor Müdürü Cengiz Güneş’in kızı Gözde Güneş, düzenlenen görkemli nikah töreniyle Mustafa Sandıkçı ile hayatını birleştirdi.

Genç çiftin mutlu gününde aileleri ve yakınlarının yanı sıra Balıkesir siyaset ve medya camiasından çok sayıda davetli de bir araya geldi. Alkışlar eşliğinde salona giren Gözde ve Mustafa Sandıkçı çiftinin nikah şahitliğini AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, Ak Parti Altıeylül İlçe Başkan Vekili Ersel Turhan, Ak Parti İzmir Narlıdere İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yağmur Tanınmış Şarlayan yaptı.

Nikah töreninin ardından genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen protokol üyeleri, aileleri de tebrik etti. Nikah cüzdanı gelin Gözde Güneş’e takdim edilirken, nikah töreni tebriklerin kabul edilmesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Birlik Gazetesi ailesi olarak Gözde ve Mustafa Sandıkçı çiftini tebrik ediyor, genç çifte bir ömür boyu mutluluk diliyoruz.

 

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.