Türkiye’nin bir anda gündemine oturan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından diğer fenomenlere kadar iş uzadı. 600 fenomen mercek altına alındı.

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ardından Nihal ve Bahar Candan kardeşler de tutuklanarak hapise girdi. 600 fenomenin de gözler üzerinde, kara para aklama olaylarının ardı ardına kesilmiyor. Fenomenlerin reklam adı altında kimlerin ne parasını aldıkları belli değil mi? Hepsi birer muamma. Aralarında Danla Biliç, Ala Tokel, Eylül Öztürk ve eşinin de olduğu ünlü isimler mercek altına alındı. Bir anda gösterişli videolarını silmeye başlayan fenomenler dikkatleri daha da fazla üstüne çektiler. Ala Tokel’in şu anki sevgilisi Çağrı Şahin’in Dilan Polat davasında adı geçen bahis çetesi başkanı olarak anılan Veysel Şahin’in yeğeni olduğu öğrenildi.

Eylül Öztürk ve eşinin hakkında ortaya atılan “ABD’de peşin parayla 11 daire aldı” iddiası ortalığı karıştırdı. Eylül Öztürk hakkında Show Haber'de de farklı iddialar gündeme geldi.

Muhabir "Çiftin Amerika'ya giderken 144 milyon TL götürdüğü iddiası var. Çıkan haberler sonrasında aldığı 11 daireyi akrabaların üzerine geçirdiği söyleniyor" dedi.

Konu hakkında açıklama yapmayan Öztürk cephesi sessizliğini korumaya devam ediyor.

 

Kara para aklama olaylarında adı geçen bazı fenomenlerin listesi şu şekilde;

Selin Ciğerci

Danla Biliç

Eylül Öztürk

Özlem- Tayyar Öz

Şule Kayatürk

Aymira Koçaklı

 

HABER MERKEZİ