Balıkesir’in tanınmış genç gazetecilerinden H.Aykut Konya ve eşi fizik öğretmeni Enise Konya’nın “Aykut Aslan” adını verdileri bebekleri dün Özel Sevgi Hastanesinde dünyaya gözlerini açtı. Op. Dr. Alaattin Kaçar’ın gerçekleştirdiği doğum sonrası anne Enise Konya ile Aslan Konya’nın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Gazeteci Aykut Konya yaşadığı mutluluğu şu sözlerle ifade etti; “Eşimin doğum öncesi ve sonrasında gösterdiği ilgi ve alaka için başta Doktorumuz Alaattin Kaçar olmak üzere Sevgi Hastanesi doğum servisi hemşireleri ve hastane çalışanlarına sonsuz teşekkür ederim. 4.080 Kg ve 52 cm olarak dünyaya gelen oğlum Aslan ve eşimin sağlık durumları oldukça iyi. İkinci kez baba olmanın mutluluğu içindeyim. İlk andan itibaren mutluluğumuza ortak olmak için hastaneye ziyarete gelen, arayan ve mesaj atan dost arkadaş ve siyasilere ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Birlik Gazetesi ailesi olarak bizde minik Aslan’a bir ömür boyu sağlık mutluluk ve huzur dolu bir hayat dilerken anne ve baba Konya’yı tebrik ederiz.

HABER MERKEZİ