Gönen Belediyesi ve Gönen Kent Konseyi iş birliği ile bu yıl 2'incisi düzenlenen Gönen Kültür ve Kitap Günleri başladı.

Gönen Belediyesi Ömer Seyfettin Kültür Merkezinde yapılan açılış programıyla başlayan Gönen Kültür ve Kitap Günleri kapsamında söyleşi, müzikal, panel ve imza günleri gerçekleştirilecek.

Açılışa programına; Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılman, Kent Konseyi Başkanı Doğan Ceylan, Gönen Turizm Derneği Başkanı Samet Arıker çeşitli sivil toplum platformu temsilcileri ile yazarlar katıldı.

Burada bir konuşma yapan Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz; “Şanlı tarihimizin ve 100 yıllık Cumhuriyetimizin ışığında bu yıl da aydınlık bir gelecek için bilgiyle, kültürle ve kitaplarla buluşuyoruz. Yeşil Gönen’imizde geleneksel hale gelmesini arzu ettiğimiz ve bu yıl 2’ incisini düzenlediğimiz Gönen Kültür ve Kitap Günlerinin açılışını gerçekleştirdik. Bir çok faydalı etkinliğin yer aldığı programlarımıza tüm hemşehrilerimi ve kitap severleri bekliyoruz” dedi.

Öte yandan etkinlikler kapsamında bugün saat 14:00 gazetecilik anılarım adıyla gazeteci Önder Balıkçı’nın söyleşisi gerçekleştirilecek.

Programın devamı şu şekilde:

26 Kasım Söyleşi: Kitap Tanıtımı ve Yazarlık Üzerine; Salim Nizam, Samet Çıldan, Işıl Akkoyunlu, İncila Çalışkan

26 Kasım Saat 17:00’de Müzikal Dinleti Sanatçı Ahmet Selçuk İlkan ile etkinlikler son bulacak.

Haber: Doğancan Balık