1. Haberler
  2. Kültür Sanat
  3. FETHİYE’DE GENÇ RESSAMLARIN HAYALLERİ KANATLANDI

FETHİYE’DE GENÇ RESSAMLARIN HAYALLERİ KANATLANDI

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Hayallerim Kanatlanıyor' temalı resim yarışmasında başarılı olan genç yeteneklere ödülleri verildi.

featured

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Hayallerim Kanatlanıyor’ temalı resim yarışmasında başarılı olan genç yeteneklere ödülleri verildi.

Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği ve çocukların hayal dünyalarını tuvallere yansıttıkları ‘Hayallerim Kanatlanıyor’ temalı resim yarışması, renkli görüntülere sahne oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirilen yarışmada, ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasından seçilen başarılı eserler, ödüllerini aldı. İlkokul kategorisinde Gökçe Deniz Akıncıoğlu birinci, Zehra Altınok ikinci, Elif Sancaktar ise üçüncü oldu. Ortaokul kategorisinde ise Simge Canavarcı birinci, Ege Başaran ikinci, Neva Tunç üçüncü oldu.

Yarışmanın ödül töreninde, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, genç yetenekleri tebrik ederek ödüllerini takdim etti. Müdür Kaya, ‘Çocuklarımızın hayallerini ve yeteneklerini bu şekilde sergilemeleri, onların üretkenliklerini ve sanatsal gelişimlerini desteklemek adına büyük önem taşıyor’ diyerek tüm katılımcılara başarılarının devamını diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, geleceğin sanatçılarını teşvik etmek ve onlara ilham vermek için bu tür etkinliklere devam edeceğini belirtti.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.