Susurluk Belediye Başkanlığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na ve Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel Susurluk Kongre Merkezi’nde Cumhuriyet Konseri verecek.

Susurluk Belediyesi, Cumhuriyetin 100’üncü yılını doya doya yaşıyor. Bugüne kadar yaptıkları etkinliklerle vatandaşın beğenisini toplayan Susurluk Belediyesi bu kez Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi’nde Cumhuriyet Konseri verecek.

Adını “Mazi kalbimde bir yaradır” tangosu ile duyuran, Türk müziği tınılarını modern bir bakış açısı ile geniş kitlelere taşıyan sanatçı Dilek Türkan, Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel 28 Ekim Cumartesi günü saat 21.00’da vatandaşla buluşacak.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney yaptığı açıklamasında şu sözlerine yer verdi; “Cumhuriyetin 100’üncü yılını 1 yıldır kutlayan tek belediyeyiz. Cumhuriyetin çocukları olarak Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını coşkuyla kutlamaktan gurur duyuyoruz, Susurluk Belediyesi olarak ilklere imza atmaktan mutluluk duyuyoruz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel düzenlediğimiz konserler kapsamında siz değerli Susurluk halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Haber: Buse ASLAN