Gönen Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı haftasında düzenleyeceği etkinliklerle büyük zaferin coşkusunu ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anıyor. Bu etkinlikler kapsamında, 24 ve 25 Ağustos Cumartesi ve Pazar akşamları Yıldız Meydanı'nda kurulacak LED ekrandan, iki bölüm halinde yayınlanacak olan "Atatürk 1881-1919" filmi Gönenlilerle buluşacak. İlk bölüm cumartesi, ikinci bölüm ise pazar akşamı saat 21:00'de başlayacak.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada,"30 Ağustos, bağımsızlık mücadelemizin en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu zafer, milletimizin azim ve kararlılığıyla elde edilmiş, bağımsızlık ve özgürlüğümüzün teminatı olmuştur. Atatürk'ün hayatını ve o dönemde yaşananları bir kez daha hatırlamak ve gençlerimize aktarmak adına bu filmi hemşerilerimizle buluşturuyoruz. Tüm Gönenlileri bu anlamlı etkinliğe davet ediyor, birlikte zaferimizin gururunu yaşamayı arzu ediyoruz" dedi.

Başkan Palaz, ayrıca, filme katılacak vatandaşlardan yanlarında kendi sandalyelerini getirmelerini rica ettiklerini belirterek, Gönen Belediyesi olarak bu tür etkinliklerle milli bayramların coşkusunu yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya devam edeceklerini vurguladı.

Gönen Belediyesi, tüm Gönenli vatandaşları, Yıldız Meydanı'nda buluşmaya ve bu tarihi anları birlikte yaşamaya davet ediyor.

HABER: BÜLTEN