1. Haberler
  2. Gündem
  3. ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN HUZUREVİ PERSONELİNE EĞİTİM

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN HUZUREVİ PERSONELİNE EĞİTİM

Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri tarafından huzurevindeki bakım personellerine interaktif yöntemlerle ilgili eğitim verildi.

featured

Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri tarafından huzurevindeki bakım personellerine interaktif yöntemlerle ilgili eğitim verildi.
Kastamonu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, halk sağlığı hemşireliği dersinin bir parçası olarak, Güldal Akşit Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde çalışan bakım personeline yönelik kapsamlı bir eğitim programı düzenledi.Üç süren eğitim, Doç. Dr. Havva Kaçan’ın gözetiminde gerçekleştirildi. Eğitim programı, hemşirelik bölümünün 4. sınıf öğrencileri tarafından yürütüldü ve çeşitli interaktif yöntemler kullanılarak gerçekleştirildi.
Eğitimde, grup çalışmaları, rol yapma, vaka analizi ve simülasyonlar gibi yöntemler ile teorik bilgilerin pratiğe dönüştürülmesi amaçlandı. Bu sayede, katılımcıların öğrendikleri bilgileri uygulamalı olarak deneyimleme fırsatı bulmaları sağlandı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.