1. Haberler
  2. Gündem
  3. MISIR’A GİDİP TÜRK BAYRAĞINI SAAT 09.05’TE SUYUN ALTINDA DALGALANDIRDILAR

MISIR’A GİDİP TÜRK BAYRAĞINI SAAT 09.05’TE SUYUN ALTINDA DALGALANDIRDILAR

Eskişehir’den Mısır’a ve İzmir’e giden dalgıçlar, saat 09.

featured

Eskişehir’den Mısır’a ve İzmir’e giden dalgıçlar, saat 09.05’te su altında ve üstünde açtıkları Türk bayrağı ile Atatürk’ü vefatının 86’ncı yılında andılar.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 86’ncı yıl dönümünde Eskişehirli dalgıçlar tarafından anıldı. Mısır’ın Sharm El-Sheikh kentine ve İzmir’in Seferihisar ilçesine giden iki ayrı dalgıç grubu anlamlı bir etkinlik yaptı. Onlarca dalgıcın 40 metreye kadar dalış gerçekleştirdikleri etkinlikte, su altında ve üzerinde Türk bayrağı açıldı. Kayıt altına alınan o anlar görenlerin takdirini topladı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.