1. Haberler
  2. Gündem
  3. BAYBURT’TA ASIRLIK MUKABELE GELENEĞİ DEVAM EDİYOR

BAYBURT’TA ASIRLIK MUKABELE GELENEĞİ DEVAM EDİYOR

Bayburt’ta camilerde, mahalle odalarında ve köy odalarında kış aylarında din görevlileri ve vatandaşlar tarafından mukabele okunuyor.

featured

Bayburt’ta camilerde, mahalle odalarında ve köy odalarında kış aylarında din görevlileri ve vatandaşlar tarafından mukabele okunuyor.
Ortaçimağıl köyünde köy sakinleri tarafından okunan mukabele ve hatimlerin duasını İl Müftüsü Bayram Danacı yaptı.
Akşam namazından sonra yapılan hatim duasının ardından köy sakinleri ile bir araya gelen Müftü Bayram Danacı, vatandaşlarla tanışıp sohbet etti.
Bu güzel geleneğin önemine değinen Müftü Bayram Danacı, mukabele geleneğinin Kur’an-ı Kerim’i okuma, anlama ve yaşama açısında çok önemli bir ibadet olduğunu ifade etti.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.