1. Haberler
  2. Genel
  3. Başkan Alemdar, Beyaz Baston Günü’nde görme engellilerle buluştu

Başkan Alemdar, Beyaz Baston Günü’nde görme engellilerle buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler ve Güvenlik Günü çerçevesinde görme engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na kayıtlı 100’e yakın görme engellinin katıldığı ve Kentpark’ta düzenlenen programda, BELPAŞ Genel Müdürü Ertuğrul Özcan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ahmet Öksüzoğlu, şube müdürleri ve misafirler yer aldı. Programda katılımcılarla tek tek ilgilenen Başkan Alemdar, istek ve taleplere kulak verdi. Programda konuşan Başkan Alemdar, “Görme engelli vatandaşlarımız azimleri, yetenekleri ve hayata karşı güçlü duruşlarıyla hepimize ilham veriyorlar. Onların yaşadığı zorlukları anlamak, empati kurmak ve erişilebilir bir yaşam alanı sunmak hepimizin sorumluluğudur. Çünkü gerçek engel, gözlerde değil, kalplerde ve zihinlerdedir” dedi.

Başkan Alemdar ayrıca, “Unutmamalıyız ki görme engelli bireyler de eğitimde, iş hayatında, sanatta ve sporda aynı fırsatlara sahip olmalıdır. Onların toplumsal hayata tam katılımı ancak bizlerin desteği ve farkındalığıyla mümkündür. Bu konuda hep birlikte hareket etmeliyiz. Sesleriyle, dokunuşlarıyla, başarılarıyla hayatımıza ışık katan görme engelli kardeşlerimize her zaman yanlarında olduğumuzu göstermeliyiz” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
Başkan Alemdar, Beyaz Baston Günü’nde görme engellilerle buluştu
Yorum Yap
Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!