1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. SPIC, ASYA PASİFİK ENERJİ ÖDÜLÜ’NÜ KAZANDI

SPIC, ASYA PASİFİK ENERJİ ÖDÜLÜ’NÜ KAZANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SPIC, Asya-Pasifik Enerji Sürdürülebilir Kalkınma Forumu’nda enerji ödülünü kazandığını duyurdu.

10. Asya-Pasifik Enerji Sürdürülebilir Kalkınma Forumu 5-8 Kasım tarihleri arasında Çin’in Tianjin şehrinde düzenlendi. Bu forum APEC Sürdürülebilir Enerji Merkezi (APSEC) tarafından ’Sürdürülebilir Enerji ve Yeşil Yeni Kalite Üretkenlik’ temasıyla düzenlendi.

Forumda, Çin’deki altıncı APEC ESCI En İyi Uygulama Ödülleri açıklandı. Toplam altı proje ödüllendirildi. SPIC Uluslararası Departmanı tarafından sunulan üç proje de ödül kazandı.

Ayrıca, SPIC’in Tianjin Sıfır Karbon Akıllı Popüler Bilim Eğitim Üssü’nde 10 ülke ve bölge ile uluslararası kuruluşlardan 31 yerli ve yabancı misafir ağırlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
SPIC, ASYA PASİFİK ENERJİ ÖDÜLÜ’NÜ KAZANDI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!