İş arayanlara Altıeylül Belediyesi’nden müjdeli haber. “Altıeylül Kariyer” projesi ile dijital ortamda iş arayanla iş vereni buluşturan Altıeylül Belediyesi, kariyer olarak doğru işe doğru insanı taşıyor. Projenin lansmanı bugün düzenlenen törenle yapıldı.

Altıeylül Belediyesi, birçok firmanın katılımıyla Hasan Can Kültür Merkezi’nde "Altıeylül Kariyer” projesinin lansmanını yaptı. Lansmana firma yetkilileri ile iş arayan vatandaşlar katıldı. Programda hem firma yetkililerine hem iş başvurusu yapacak vatandaşlara dijital ortamdaki portalınj kullanımı hakkında bilgi verildi.

Altıeylül Belediyesi proje ile iş bulma sürecini kolaylaştırmak ve işverenlere nitelikli eleman temini sağlamayı hedefliyor. İş arayanlar, 7/24 evlerinden veya mobil cihazlarından rahatlıkla özgeçmiş oluşturabilecek, güncelleyebilecek ve kendilerini ilgilendiren iş ilanlarına anında başvuruda bulunabilecekler.

Proje lansmanında konuşan Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, söz konusu dijital platformun işverenler ile nitelikli ve değerli adayları buluşturmak için özenle tasarlandığını söyledi. Başkan Şehirli sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bu platformun, iş arayan kardeşlerimize yeni fırsatlar yaratacağına ve işverenlerimizin ihtiyaç duyduğu yetenekleri hızlı ve kolay bir şekilde bulmalarına yardımcı olacağına yürekten inanıyoruz. Yerel odaklı bir iş arama sitesi olarak, şehrimizdeki işverenler ve adaylar arasındaki bağları güçlendirecek, ekonomik ve sosyal bağlarımızı daha da kuvvetlendirecek bir köprü olmayı hedefliyoruz.

Altıeylül kariyer ile iş arama ve işe alım süreçleri daha etkin ve daha verimli hale gelecek. Yerel iş ilanlarını hedef kitleye ulaştırarak, en uygun adayların en doğru pozisyonlara yerleşmesini sağlayacağız. İş gücümüzün potansiyelini en üst düzeye çıkarmak, şehrimizin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak için bu platformu sizlere sunuyoruz.

Başarılı bir geleceği inşa etmek, güçlü bir iş gücü ile mümkündür. Altıeylül kariyer ile birlikte, şehrimizdeki iş gücünü daha ileriye taşımak, işverenlerimiz ve iş arayanlarımız için yeni fırsatlar yaratmak için çalışacağız. Sizlerin de bu sürece katılımınız ve desteğinizle, şehrimizde istihdamı ve ekonomik gelişmeyi birlikte güçlendireceğiz.

Bu özel günde bizlerle olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Bir kişinin dahi evine işinde başarılı olması için, evine ekmek götürmesi için sizlerin bu platforma destek olması ve iş ilanlarınızı buradan gerçekleştirmeniz hem bizim hem de Altıeylül’ümüz için çok önemli. Bu temenni ve dileklerle Altıeylül Kariyer’in şehrimize ve sizlere hayırlı olmasını diliyorum. Hep birlikte daha parlak ve umut dolu bir geleceğe adım atacağımız için büyük bir heyecan içindeyim.”

Etkinlik Altıeylül Kariyer platformunun altieylulkariyer.com web sitesi üzerinden kullanım şeklinin iş veren ve iş arayan için ayrı ayrı anlatımıyla son buldu.

 

 

HABER: İLKAN TOPRAK