Bandırma Ticaret Borsası, ziyaretleriyle üyelerinin sorunlarını dinleyerek iş birliğini artırmayı hedefliyor.

Bandırma Ticaret Borsası, kurumsal ve üye ilişkilerini güçlendirmek amacıyla üye işyeri ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan, Meclis Başkanı Recep Güngör, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Aytekin, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çömez ve Genel Sekreter Ertunç İşbay tarafından gerçekleştiriliyor.

İlk olarak Halkbank Bandırma Şube Müdürü Turay Baş’a yapılan ziyarette, Borsanın faaliyetleri ve üyelerin finansmana erişimde yaşadıkları sorunlar ele alındı. Daha sonra, Hasan Arıcı’ya yapılan ziyarette kırmızı et sektöründeki güncel sıkıntılar ve hayvancılık sorunları tartışıldı. 827 Sayılı Bandırma Yağlı Tohumlar Kooperatifi'ne yapılan ziyarette ise, ayçiçek harmanında oluşan fiyatların üreticiler tarafından olumlu karşılandığı belirtildi. Ayrıca, bölgenin yağlı tohumlar ürün yelpazesi ve üretim kapasiteleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Can Ata Tan, yapılan ziyaretlerin yönetim ile üyeler arasındaki bağı güçlendirmek ve Borsa faaliyetlerini tanıtmak açısından önem taşıdığını vurguladı. Tan, "Üyelerimizin sorunlarını kendilerinden dinlemek, projelerimiz hakkında görüşlerini almak bizim için çok önemli. Borsamız ve üyelerimizin birlikteliğinin devamlılığı için ziyaretlerimize devam edeceğiz" dedi.

HABER: EBRU KANTARLIOĞLU