1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. DÜZCE KESTANESİ KAPIŞ KAPIŞ

DÜZCE KESTANESİ KAPIŞ KAPIŞ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce ormanlarında yetişen ve lezzetli aromasıyla dikkat çeken ’Düzce Kuzu Kestanesi’ tezgaha iner inmez kapış kapış satılıyor.
Düzce Belediyesi, Düzce ormanlarından yetişen ve coğrafi işaret alan Düzce Kuzu kestanesini toplayanlar için Hamidiye Pazaryeri’nde kestane pazarı kurdu. Lezzetli aromasıyla dikkat çeken ve vatandaşların aradığı lezzet olan Düzce Kuzu Kestanesi, tezgaha iner inmez kapış kapış satılıyor. Kilosu 150 liradan 500 liraya kadar çıkan kestane Düzce Belediyesi’nin üreticileri desteklemek için açtığı Hamidiye Pazaryerinde alıcılarını bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
DÜZCE KESTANESİ KAPIŞ KAPIŞ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!