1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. ÇAVDARHİSAR’DA ARAZİ TOPLULAŞTIRMADA İKİNCİ ETAP BAŞLIYOR

ÇAVDARHİSAR’DA ARAZİ TOPLULAŞTIRMADA İKİNCİ ETAP BAŞLIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Çavdarhisar ilçesinde 90 bin dekar arazinin daha toplulaştırma işlemlerine başlanacağını duyurdu.
Avşar, Barağı, Cereller, Çamköy, Demiroluk, Efeler, Gökağaç, Hacımahmut, Kemaller, Susuzkaya, Yağdiğin, Yeşildere ve Yukarı köyleri arazilerinde gerçekleştirilecek 2.etap toplulaştırma işinde firma ile 52 Milyon 944 bin 167 TL bedelli sözleşme imzalandığını söyleyen İl Başkanı Mustafa Önsay, ’13 köyümüzün arazilerinde gerçekleştirilecek toplulaştırma Çavdarhisar’ımıza ve Kütahya’mıza hayırlı olsun’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
ÇAVDARHİSAR’DA ARAZİ TOPLULAŞTIRMADA İKİNCİ ETAP BAŞLIYOR
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!