Türkiye Ziraatçılar Derneği Balıkesir İl Başkanı Burak Uğur, Bandırma Belediyesi’ni temsil ettiği Zeytin Hastalık ve Zararlıları ile Mücadele Belediyeler Birliği’nde Birinci Başkan Vekili olarak seçildi.

Türkiye Ziraatçılar Derneği Balıkesir İl Başkanı, Bandırma Belediye Meclis Üyesi Burak Uğur önemli bir göreve seçildiğini açıkladı. Zeytin Hastalık ve Zararlıları ile Mücadele Belediyeler Birliği’nde Bandırma Belediyesi’ni temsil eden Burak Uğur, birliğin “Birinci Başkan Vekili” olarak seçildi. Zeytin Hastalık ve Zararlıları ile Mücadele Belediyeler Birliği’nin başkanı olarak ise Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık seçildi.

Kendisine verilen görev dolayısıyla mutluluk duyduğunu belirten Uğur, “Zeytin Üreten Belediyeler Birliği niteliğinde görev yapan, Zeytin Hastalık ve Zararlıları ile Mücadele Belediyeler Birliğinde “Birinci Başkan Vekili” olarak seçildiğimi duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Erdek Belediye Başkanımız Burhan Karışık’ın Birlik Başkanı olarak bizlere önderlik edeceği bu dönemde, yerel yönetimlerin tarımsal kalkınmaya olan katkılarını arttırmayı hedefliyoruz. Belediyelerimize, bölgemize ve üreticilerimize hayırlı olsun” dedi.

HABER: HABER MERKEZİ