Altıeylül Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin mali genel kurulunda, yönetim, denetim ve mali raporlar oy birliği ile kabul edildi. Kooperatif Başkanı Kamil Güler ve ekibi mali yönden aklandı.

Altıntaş düğün salonunda gerçekleştirilen Altıeylül Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi mali genel kurulunda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Divan Başkanlığına Erdem Özer’in seçilmesi ve divan heyetinin oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Mali Genel Kurul’da konuşan Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Güler; “Balıkesir’de marangozlar sitesinin yıllardan beri kaldırılacak, diyerek bir hikaye başladı. Bu hikaye ye fazla girmek istemiyorum. Gün itibariyle geldiğimiz sonuçta 25 Nisan 2018 tarihinde biz bu işin temelini attık. O günden bugüne işimiz devam ediyor. Çok şükür çoğu işimizi toparladık, sadece alt yapı sorunumuz kaldı. Bu sorunları da burada konuşacağız, görüşeceğiz. Sorusu olanların sorularını da alacağız açıklayamayacağımız hiçbir şey yok. Bu genel kurul toplantısı yapılmadan 15 gün önce burada okunacak tüm bilgiler KOOPBİS sistemine yazılıyor. Bir sonraki genel kurula kadar bu bilgilere ulaşılabilir. Kafasına bir şey takılan tüm üyelerimizin kooperatif ile ilgili tüm bilgilere buradan ulaşabilir” dedi. Başkan Güler’in konuşmasının ardından yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir-gider ve bilanço okunarak ibra edildi. Olağan Mali Genel Kurulu, dilek ve temenniler ile tamamlandı.

 

ALTYAPI İHALESİ YAPILMAZSA

AĞAÇ İŞLERİ KOOPERATİFİ SEÇİME GİDİYOR

Yapılan genel kurulda kooperatif üyeleri; divana altyapı çalışmalarının tamamlanmaması halinde seçime gidilmesi konusunda önerge verdi. Altıeylül Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin; 1 Aralık 2024 tarihine kadar Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından altyapı ihalesinin tamamlamaması halinde seçimli olağanüstü ya da olağan genel kurul toplantısına gitmesi, altyapı ihalelerinin gerçekleştirilmesi halinde genel kurul toplantısına gidilmemesi konusundaki önerge; kongrede oy çokluğu ile kabul edildi.

 

Haber: Buse ASLAN