1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. ANKARA’DA ETİ MADEN’İN EMET’E YAPMAYI PLANLADIĞI TESİSLER MASAYA YATIRILDI

ANKARA’DA ETİ MADEN’İN EMET’E YAPMAYI PLANLADIĞI TESİSLER MASAYA YATIRILDI

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Mecit ile birlikte Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Yalçın Aydın’ı makamında ziyaret etti.

featured

Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Mecit ile birlikte Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürü Yalçın Aydın’ı makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette, Eti Maden tarafından Emet ilçesinde yapılması planlanan yeni tesisler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. İlçeye kazandırılacak projelerin detayları ve süreçleri üzerinde durulan görüşmelerde, taraflar arasında verimli diyalog sağlandı.
Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Koca, ‘Ankara’da oldukça verimli ve sıcak temaslarda bulunduk. İlçemiz için yapılacak olan çalışmaların takibini gerçekleştirdik. Olumlu geçen görüşmelerimizde Emet’e dair önemli gelişmeler elde ettik. Emet için canla başla çalışmaya devam edeceğiz’ dedi

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.