İl genelinde okul ziyaretlerine devam eden Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Ayvalık Anadolu Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Ayvalık Anadolu Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunu ziyaret eden Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, öğrenci ve öğretmenlerle buluştu. Sınıf ziyaretlerinde sıcak ve samimi sohbetler eden Müdür Demir, öğrencilerle birebir ilgilenerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Öğretmenlerle gerçekleştirdiği toplantılarda ise "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" üzerine sohbetler ederek milli ve manevi değerlerin önemini vurguladı.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, okul ziyaretleri sırasında; “Balıkesir Eğitim Ailesi olarak, her bir öğrencimizin potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak için çalışıyoruz. Amacımız, sadece akademik başarısı yüksek bireyler yetiştirmek değil; aynı zamanda milli ve manevi değerlerine bağlı, sorumluluk sahibi vatandaşlar yetiştirmektir. Bu doğrultuda, öğretmenlerimizin çabaları ve öğretmen-veli iş birliği büyük önem taşımaktadır. Eğitimdeki yenilikçi yaklaşımları benimseyerek geleceğin liderlerini yetiştirme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerle okul bahçesinde sohbet eden Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, öğretmenlerle de yeni eğitim-öğretim yılı üzerine konuştu. Öğretmenlere hitaben ise şunları söyledi; "Değerli öğretmenlerimiz, sizler eğitim sistemimizin mihenk taşlarısınız. Her öğrencinin hayatında bir çiçek açtırıyorsunuz. Onların yüreklerine dokunup, geleceğe umutla bakmalarını sağlıyorsunuz. Eğitimdeki başarımızın anahtarı, sizlerin özverili çalışmaları ve öğrencilerle kurduğunuz güçlü bağlardır. Unutmayın ki, 'Eğitim, bir insanın hayata ve kendine dair yaptığı en büyük yatırımdır.' Bizler, sizlerin desteğiyle öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmak ve onların geleceklerini inşa etmek için buradayız. Her birinizin emekleriyle, Balıkesir Eğitim Ailesi olarak daha nice başarılara imza atacağız."

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Murat Demir, öğretmenlerin yeni eğitim-öğretim yılına dair dileklerini ve önerilerini dinleyerek, onların moral ve motivasyonunu artıracak sözlerle ziyaretini sonlandırdı.

HABER: SERPİL YILDIZ