"Okul Öncesi Etkinlikleri" kapsamında Nuran Oğuz Anaokulu’nda Birlikte Bisiklet Sürme ve Limonata İçme Etkinliği gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), okul öncesi eğitimde okullaşma oranlarını artırmak, çocukların potansiyelini keşfetmelerine yardımcı olmak, okul öncesi eğitimin çocuğun hayatındaki önemini vurgulamak, toplumun okul öncesi eğitime yönelik farkındalığını artırmak, aile, çocuk ve okul işbirliğini güçlendirmek amacıyla ülke genelinde il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri ile okul müdürlüklerince ağustos ayı boyunca "Okul Öncesi Etkinlikleri” düzenlenmeye devam ediyor.

"Okul Öncesi Etkinlikleri” kapsamında Karesi Nuran Oğuz Anaokulu’nda “Birlikte Bisiklet Sürme ve Limonata İçme Etkinliği” gerçekleştirildi. Etkinliğe kurumun idarecileri, görevli öğretmenler, aileler ve öğrenciler katılım sağladı.

Velilerin de katkı ve katılım gösterdiği etkinlikte, “Okul Öncesi Eğitimin Sağladığı Avantajlar” konulu bilgilendirme yapılırken, minik öğrenciler birbirlerini yakından tanıyarak gün boyunca neşeli ve renkli saatler geçirme fırsatı buldu. Etkinlik sonunda katılım sağlayan çocuklara ve velilere kurabiye ve limonata ikramının ardından hatıra fotoğrafı çekilerek etkinlik sona erdi.

HABER: GÜL ÇETİNBAĞ KANBER