Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinin (BANÜ) Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi koordinesinde düzenlenen ve öğrencilerin yoğun ilgisine maruz kalan “İletişim Sektöründe Yeni Trendler” konulu konferans gerçekleştirildi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde (BANÜ) Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi koordinesi içerisinde Medya ve İletişim Topluluğu ile Halkla İlişkiler Topluluğu ‘’İletişim Sektöründe Yeni Trendler’’ başlıklı konferans gerçekleştirdi.
Prof. Dr. Aziz Sancar Konferans Salonu’nda düzenlenen ve Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Başkanı İpek Özgüden Özen’in de konuşmacı olarak katılım sağladığı konferansa, BANÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, Fakülte Dekan Yardımcıları ve Bölüm Başkanları, akademik personellerle beraber öğrenciler katıldı.
Konferans, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından İpek Özgüden Özen’in, sektördeki güncel gelişmeleri ve 36 yıllık deneyimlerini katılımcılara aktarması, alanındaki son trendlere ve değişen dinamiklere dikkat çekmesi ve sektördeki başarı öykülerini paylaşarak öğrencilere önemli ipuçları vermesiyle devam etti.
Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören konferans, ‘’Türkiye Yüzyılının Başında’’ serisine de ekleme olmuş oldu. Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi koordinesinde, Medya ve İletişim Topluluğu ile Halkla İlişkiler Topluluğu tarafından düzenlenen “İletişim Sektöründe Yeni Trendler” konulu konferans, İpek Özgüden Özen’in öğrencilerden gelen soruları yanıtlamasıyla sona erdi. Program sonunda Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İlknur Tanrıverdi tarafından Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Başkanı İpek Özgüden Özen’e teşekkür belgesi takdim edimi gerçekleşti.

HABER: BUSE ASLAN