2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Yarıyıl Değerlendirme Toplantısı, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü’nün başkanlığında gerçekleştirildi.
Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı’nın ilk yarısının değerlendirilmesi amacıyla bir toplantı düzenledi. Balıkesir Muharrem Hasbi Konferans Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü’nün başkanlığında, Şube Müdürleri ile okul ve kurum müdürleri katıldı.
Toplantının açılışında, ilk yarıyılın tamamlanmasıyla birlikte Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde yürütülen eğitim çalışmaları değerlendirildi. Bu bağlamda, eğitimdeki güncel gelişmeler, öğretmenlik meslek kanunu düzenlemeleri, öğretim süreçleri ve öğrencilerin akademik başarıları üzerine kapsamlı bir değerlendirme yapıldı. Ayrıca, eğitimde kaliteyi artırma amacıyla yapılması gereken iyileştirmeler ve alınacak önlemler üzerinde duruldu. İkinci yarıyıl için belirlenen yol haritası doğrultusunda, eğitim süreçlerinin daha verimli hale getirilmesi için atılacak adımlar tartışıldı.
Toplantının bir diğer önemli gündem maddesi, okul güvenliği ve öğrencilerin gelişim süreçleri oldu. Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, eğitimde kaliteyi artırmanın sadece idareciler ve öğretmenlerin değil, aynı zamanda velilerin de desteğiyle mümkün olacağını vurguladı. Müdür Günnü, öğrenci güvenliğinin yanı sıra, öğrencilerin akademik, sosyal, kişisel ve psikolojik gelişimlerine yönelik çeşitli faaliyetlerin artırılmasının önemini belirtti.
Son olarak Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü, 2025 yılı ikinci döneminin tüm eğitim camiası için verimli ve başarılı geçmesini temenni etti. Toplantı, tüm katılımcıların görüş ve önerilerini paylaşmalarının ardından sona erdi.
HABER: HABER MERKEZİ
Yorum yapın